Jos uutiskirje ei näy oikein, avaa uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 4/2017

uutiskirje-pskk-8-2016

Ratayhteys

Innostu diginä asiakkaittesi hyvinvoinnista

Kilpailu asiakkaista kovenee, vaatimustaso nousee ja huonon kokemuksen sietokyky alenee. Tekes järjestää Turussa tiistaiaamuna 25.4. teemaklinikan, jonka aiheena on asiakaslähtöisyys ja asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen. Puhujina ja sparraajina toimivat Tuija Seipell ja Nina Lappalainen

Tule seuraamaan klinikkaa videoyhteyden välityksellä Porin Ely-keskuksen Areena-saliin (Valtakatu 12 C, 6. krs). Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Mikäli et pääse paikan päälle, voit myös ilmoittautua seuraamaan tilaisuutta etänä, jolloin sinulle toimitetaan videolinkki sähköpostitse.

Lue lisää ja ilmoittaudu


Geopark

Leaderista vauhtia yrittämiseen ja kehittämiseen 

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, Leader voi tukea EU:n maaseuturahastosta yrityksiä esimerkiksi investoinneissa, liiketoiminnan käynnistämisessä ja yrityksen kehittämisessä. Erityisesti kannustetaan yrityksiä yhteistyöhön.

Tukea saadakseen yrityksen on oltava kannattava, sijaittava maaseudulla, annettava työtä kokopäiväisesti vähintään yhdelle henkilölle – esimerkiksi yrittäjälle itselleen.

Tiesithän, että Satakunnassa tukialueen ulkopuolelle rajautuvat ainoastaan Porin ja Rauman ydinkeskustat?

Helppo ja nopea 10 kohdan muistilista yritystuista 

Viimeisin Satasillan uutiskirje


Geopark

Älä punnitse yksin yrityksesi vientimahdollisuuksia

PSKK järjestää aamukahvi-infon kansainvälistä kasvua tavoitteleville yrittäjille neuvotteluhuoneessaan keskiviikkona 10.5. klo 8–10. Tilaisuudessa saat tietoa ELY-keskuksen ja Tekesin rahoitusmahdollisuuksista yritysten kansainvälistymisen edistämiseksi. Yrityskohtaisten suunnitelmien jatkotyöstöä varten on mahdollista erikseen varata henkilökohtainen, maksuton neuvonta-aika.

Ilmoittautumiset 9.5. mennessä: Matti Arkko puh. 044 772 7514 tai [email protected]


Geopark

Kevät herättelee ideoiden äärelle

PSKK, Prizztech ja Leader Pohjois-Satakunta jalkautuvat Kankaanpään torille kuulostelemaan kansalaisten ja paikallisten yrittäjien kaupallisia kehitysideoita.

– Keksintötorilla pääset testaamaan liiketoimintaideoitasi suoraan innovaatiovalmentajan sekä yritys- ja rahoitusneuvojien kanssa. Kyse ei ole ensisijaisesti uusien koneiden ja laitteiden kehittämisestä, vaan keksintötelttaan voi tulla esittelemään esimerkiksi tuote- tai palvelukonseptiaihiotaan tai arvioittamaan liiketoimintamallinsa toimivuutta, PSKK:n toimitusjohtaja Marko Rajamäki kertoo.

Keksintötori on osa Prizztech Oy:n Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hanketta. Hankkeen rahoitukseen osallistuvat myös PSKK ja Satakunnan ELY-keskus. Keksintötori-teltta on avoinna torstaina 11.5. klo 9–13.
    


Vertaistukea

Pidetty ja menestyvä johtaja – totta vai tarua?

Millainen on hyvä ja menestyvä johtaja? Millainen johtaja sinä olet? Entä millainen johtaja haluaisit olla? Helena Åhman vie kuulijansa muun muassa näiden kysymysten äärelle Kankaanpäänsalissa keskiviikkona 17.5. klo 9–12.30. 

PSKK:n T3K-hanke järjestää yhdessä Kankaanpään Yrittäjien kanssa kaikille avoimen aamupäivätilaisuuden, jossa Helena Åhman herättelee tarkastelemaan omia esimiestaitoja ja avaa menestyvän johtamisen edellytyksiä muuttuvassa työelämässä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset


Koulutuspaikkoja

Geopark-alueelle nousee uusia retkeilypalveluja 

Eri puolille tulevaa Geopark-aluetta rakennetaan uusia retkeilypalveluja kuluvan vuoden aikana. 

Eri puolille tulevaa Geopark-aluetta rakennetaan uusia retkeilypalveluja kuluvan vuoden aikana.

– Esimerkiksi Lauhanvuorelle ja Katikankanjoniin on merkitty uusia reittejä, jotka viitoitetaan yhtenäisesti. Kauhanevalle asennetaan alkukesästä lankkupolkua, jota mahtuu menemään pyörätuolillakin. Katikankanjoniin tulee uusi reitti viehättävine siltoineen ja taukopaikka laavuineen. Sekä Lauhanvuorelle että Hämeenkankaan Koivistonvadille on nousemassa isot keittokatokset, joihin mahtuu jopa 45 henkilöä, Geopark-hankkeen projektipäällikkö Terttu Hermansson kertoo.

Alueen luontokohteet soveltuvat hyvin erilaisten liikunnallisten lajien harrastamiseen. Maastot ovat yleensä varsin helppokulkuisia. Alue toimii erinomaisesti myös hyvinvointimatkailukohteena. Avarat mäntymetsät ja upeat suoalueet tuovat elämyksiä niin fyysiseen kuin henkiseenkin harjoitteluun.

Lauhanvuori Regionin uusia retkeilypalveluja esitellään Tampereella 21.–23.4. järjestettävillä Kotimaan Matkailumessuilla.


Lisätietoja:
Projektipäällikkö Terttu Hermansson, [email protected], puh. 040 6757 363
Geologi Pasi Talvitie, [email protected], puh. 040 5026 573


Kalenteri

Repullinen malttia ja tuoreita ideoita

Jenna Viitaselle tarjoutui ammatinharjoittamisen kautta mahdollisuus palata kotimaisemiin Kankaanpäähän. Naiselle, jolle järjestelmällisyys ja tehokkuus ovat luontaisia tapoja toimia, on ollut vaikeaa niellä yrittäjyyden hidastempoista alkutaipaletta.

Lue koko Jennan tarina   


Kiinnostaako yrittäjyys myös sinua?

Tietoa yrittäjän neuvontapalveluista, starttirahasta ja yrittäjäkoulutuksista PSKK:n maksuttomassa infossa tiistaina 25.4. klo 17.30–19.30.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 24.4. mennessä: Mari Raukola puh. 040 542 0456 tai [email protected]