Jos uutiskirje ei näy oikein, avaa uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 6/2017

uutiskirje-pskk-8-2016

Korkeakoulut jakavat oppejaan pk-yrityksille

MERIOSAAJAT-hankkeen maksuttomat verkko-oppimismateriaalit on tehty tukemaan satakuntalaisten meriklusterisidonnaisten pienyritysten TKI-toimintaa (tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta). Aiheena ovat tuotannonjohtaminen ja projektinhallinta, hinnoittelu ja rahoituslaskelmat sekä riskienhallinta. Tunnukset Moodle.utu.fi -oppimisalustaan saa sähköpostiosoitteesta [email protected].

Lisätietoja


Lupa viipyä, viihtyä ja hypistellä

Intohimoinen kädentaitaja ehti toimia yrittäjänä kotipitäjässään Parkanossa vajaan vuoden, kunnes pitkäaikaisen haaveen hengissä pitäminen edellytti maiseman vaihdosta ja uutta alkua toisaalla. Minna Kuivasesta on ollut ilo huomata, kuinka lämpimästi kankaanpääläiset ovat toivottaneet lankakauppiaansa tervetulleeksi.

Lue Minnan koko tarina    


Opiskelijoiden ja yritysten yhteinen innovaatiokilpailu 

Tampereen teknillisen yliopiston avoin yhteiskehittämisalusta Corelab järjestää yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille suunnatun kiertotalouden innovaatiokilpailun 24h Circular Challengen (24hCC) syyskuussa.

Kilpailussa opiskelijat ideoivat uusia kiertotalouden ratkaisuja kiinteistö- ja rakennusalalle kahdessa sarjassa: rakentamisen resurssitehokkuuden parantaminen ja tyhjien toimistotilojen uudet ratkaisut. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua kilpailuun antamalla opiskelijoiden käyttöön todellisen rakennustyömaan tai toimistokiinteistön. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua myös kilpailun tuomaristoon. 

Lisätietoja


Geopark

Paarman kinkkua ja pistospäiviä Geopark-alueella

Tulevaa Geopark-aluetta brändätään tarinoiden kautta kansainvälisille aktiivimatkailijoille. Alueen Geopark-pääteema on suo, ja sieltä nousee myös mielenkiintoisia elementtejä kansainväliseen luontomatkailuun. Suossa on kontrastia: jopa pelottavana ja uhkaavana koetusta luontoalueesta saadaan mystinen, kaunis ja humoristinenkin käyntikohde, kun se tuotteistetaan ja viestitään uudella tavalla.

Alue on ollut mukana Seutukaupunkiohjelman pilotissa, jossa brändäystä on opiskeltu ja tehty yhdessä Suomen kahdeksan muun alueen kanssa tarinankerronnan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayhtiö Kuubin ohjauksessa. 

Lue koko juttu


Lisätietoja:

Projektipäällikkö Terttu Hermansson, [email protected], puh. 040 675 7363
Geologi Pasi Talvitie, [email protected], puh. 040 502 6573

Kuvassa: Nälkähisen karpalojäädykejälkiruoka suomarjoilla koristeltuna.

 


Geopark

Luovu vanhasta luodaksesi uutta

Olitko paikalla, kun työpsykologian tohtori Helena Åhman kävi viime kuussa luennoimassa Kankaanpääsalissa itsensä ja ihmisten johtamisesta?

Lue lisää  


Onnea messuarvonnan voittajille

Honkajoella järjestettiin viikonloppuna Masiinamessut, missä PSKK esitteli palveluitaan yhteistyökumppaneidensa Leader Pohjois-Satakunnan, Pohjois-Satakunnan Seutuverkon ja Sunetin sekä Jämijärven ja Karvian kuntien kanssa. Messuosastolla oli mahdollisuus osallistua tietovisaan, jonka voittajat on nyt arvottu. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osastollamme vieraillelle!

Messuarvonnan voittajat


PSKK:n väki lomailee

Marko Rajamäki, toimitusjohtaja, 3.– 30.7. 
Anneli Hakola, taloussihteeri, 3.–30.7
Matti Arkko, yritysneuvoja, 3.–23.7.
Mari Raukola, yritysneuvoja, 12.–18.6 ja 17.7.– 8.8.
Leena Kallio, projektipäällikkö/T3K-hanke, 19.–25.6 ja 3.–31.7.
Terttu Hermansson, projektipäällikkö/Geopark-hanke, 10.–29.7.     
Pasi Talvitie, geologi/Geopark-hanke, 10.–23.7.

Yhteystiedot