Jos uutiskirje ei näy oikein, avaa uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 10/2017

Elinkeinopalvelut siirtynevät kuntien tehtäväksi

PSKK:n omistajakunnat ovat ilmaisseet tahtonsa ryhtyä alueella elinkeinopalveluiden tuottamisen uudelleenjärjestelyyn. Suunnitelman mukaan Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy lakkautetaan ja jatkossa kukin kunta vastaisi omista elinkeinotoimen palveluistaan. Suunnitelman mukaan elinkeinopalveluiden uudelleenjärjestely toteutetaan jo vuoden 2018 alusta lukien. 

– Kankaanpään kaupunki on ilmaissut halukkuutensa tarjota jatkossa tuottamiaan elinkeinopalveluita myös naapurikunnilleen Pohjois-Satakunnan seutukunnassa. Asian käsittely omistajakuntien päätöksentekoelimissä on parhaillaan käynnissä, PSKK:n toimitusjohtaja Marko Rajamäki kertoo.    

Lue aiheesta lisää


Metsäpalveluyrittäjät hakevat kumppaneita

Metsään liittyvä yrittäjyys nostaa päätään Pohjois-Satakunnassa. Alueen metsäpalveluyrittäjät ovat kiinnostuneita uusista yhteistyökumppaneista ja yhteistyömahdollisuuksista sekä verkostoitumisesta.

Esimerkiksi Kankaanpäässä järjestetään maaliskuussa 2018 kontaktitapahtuma, jossa metsäpalveluyrittäjät ja metsänomistajat pääsevät kohtaamaan toisensa. Tiedossa on yhteistyömahdollisuuksia lämpöyrittäjyyteen, istutuksiin, perkauksiin ja taimikonhoitoihin. Oletko kiinnostunut tapahtumasta, metsäpalveluyrittäjyydestä tai etsitkö yhteistyökumppania? Ota yhteyttä Suomen metsäkeskukseen tai Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskukseen.

Lisätietoja:

Heikki Lounento, yritysasiakasneuvoja, 040 525 3774, [email protected]
Marko Rajamäki, toimitusjohtaja, 040 717 7578, [email protected]                          


Geoparkin verkkosivut uudistuvat

Vanhat lauhanvuoriregion.fi -sivut tulevat talven aikana siirtymään historiaan uuden mobiilioptimoidun sivuston myötä. Sivustouudistus on osa Geopark-hakuprosessia ja liittää alueen vahvemmin osaksi Geopark-verkostoa. Uuden verkkosivuston sisällöt rakennetaan Geoparkin teemojen varaan, ja se tulee palvelemaan myös kansainvälisiä matkailijoita.

– Yhteistyö Metsähallituksen kanssa on sivustouudistuksen osalta edennyt erinomaisesti. Voimien yhdistäminen tarkoittaa meille merkittävää synergiaetua, toteaa www-uudistuksesta Geopark-hankkeen osalta vastaava geologi Pasi Talvitie.

Lue lisää yhteistyöstä Metsähallituksen kanssa 


Merkitse nämä kalenteriisi  

Sinustako luomutuottaja?
Oletko miettinyt, mitkä ovat suurimmat muutokset, joita luomuun siirtyminen toiminnassa vaatisi? Entäpä askarruttaako luomuvalvonta ja luomusitoumuksen ehdot? ProAgria Länsi-Suomen Uutta Kasvua Luomusta -hanke järjestää Kankaanpäässä maksuttoman infotilaisuuden 23.11. luomutuotannosta kiinnostuneille tilallisille.
Lue lisää


Digi-ilmiöistä potkua bisnekseen
Miten arvioisit yrityksesi tieto- ja viestintätekniikan resurssitehokkuutta? Porin Yliopistokeskuksessa 13.12. järjestettävässä tilaisuudessa esitellään useita digitalisoitumiseen liittyviä ilmiöitä, joilla voit kehittää oman yrityksesi liiketoimintaa. Ilmoittaudu mukaan Ajatar-hankkeen tulosseminaariin 8.12. mennessä.
Lisätietoa ja ilmoittautuminen


Uusia osaajia RekryLab-tapahtumasta?
Tampereen teknillisen yliopiston RekryLAB messut tarjoaa yrityksille rekrytointimahdollisuuksia ja kohdennettua näkyvyyttä teknis-luonnontieteellisen tiedekunnan sekä materiaalitekniikan opintosuunnan opiskelijoiden keskuudessa. Yritykset voivat osallistua 17.1.2018 järjestettävään tapahtumaan messupaketilla tai pääyhteistyökumppanina.
Lisätiedot: [email protected].