Jos uutiskirje ei näy oikein, avaa uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 11/2017

 

PSKK:n toiminta päättyy vuoden lopussa

Elinkeinopalvelujen tuottaminen Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n toimesta omistajakuntien Kankaanpään, Jämijärven, Karvian ja Siikaisten alueella päättyy 31.12.2017 suunnitelman mukaisesti.

– Alueellamme toimivien yritysten tai yrittäjyyttä harkitsevien ei tarvitse olla huolissaan heille suunnattujen neuvontapalveluiden saatavuudesta. Vuoden 2018 alusta lukien kukin kunta vastaa itse elinkeinopalveluiden tuottamisesta. Jos olet epävarma, kenelle asiastasi soittaisit, voit aina olla yhteydessä minuun tai Mari Raukolaan. Autamme selvittämään asiasi vaatimat jatkotoimet ja -yhteydet, vuoden alusta Kankaanpään kaupungin elinkeinojohtajana aloittava Marko Rajamäki sanoo.    

Lue aiheesta lisää


Aloita vuosi elinvoimaseminaarilla

Kankaanpään kaupunki kutsuu koko seutukunnan yrittäjät ja muut elinkeinoelämän toimijat yhteiseen tapaamiseen vuoden 2018 alkajaisiksi. Tavoitteena on tuoda esille ajankohtaisia elinkeinoelämän aiheita, käydä mielenkiintoista keskustelua ja luoda uusia verkostoja.

Merkitse tilaisuus jo kalenteriisi: tiistai 30.1.2018 klo 9.00–11.30 (kahvia tarjolla klo 8.30 alkaen), Kankaanpääsali (os. Kangasmoisionkatu 1). Lisätietoa tulossa tammikuussa: Seuraa Kankaanpään kaupungin tiedotuskanavia.

Lue aiheesta lisää


T3K-hanke loppuu

PSKK:n koordinoima teollisille yrityksille suunnattu kasvua ja kansainvälistymistä tukeva T3K-kehittämishanke päättyy 31.12.2017. Hanke kiittää asiakkaita yhteistyöstä ja toivottaa kaikille menestyksekästä jatkoa kasvun ja kansainvälistymisen tiellä. Hankkeen vetäjä, Leena Kallio, aloittaa Ikaalisten kehitysyhtiö Kylpyläkaupunki Oy:n toimitusjohtajana vuoden alusta.

Lue aiheesta lisää


Rauhoitumme joulun viettoon

Pyhien jälkeen palaamme töiden ääreen seuraavasti: 

Marko Rajamäki 28.12.2017
Anneli Hakola 29.12.2017
Mari Raukola, Terttu Hermasson ja Pasi Talvitie 2.1.2018

Markon, Marin ja Annelin siirtyminen Kankaanpään kaupungintalolle tapahtuu tammikuun alkupuoliskon aikana. Tapaamiseen tullessasi soita ensin, niin tiedetään missä nähdään!

Matti Arkko aloittaa Karvian kunnantalolla 2.1.2018.


Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy kiittää kaikkia asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan, rahoittajia ja omistajakuntia hyvästä yhteistyöstä ja mielekkäästä tekemisestä vuosien varrella.

Marko Rajamäki, toimitusjohtaja