Jos uutiskirje ei näy oikein, avaa uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 1/2017

uutiskirje-pskk-8-2016

Facebook

Facebook-opintopiiri yrittäjille

Kivijalka kuntoon! -hanke järjestää Facebook-opintopiirin yrittäjille torstaina 2.2.2017 klo 18–19 PSKK Oy:n neuvotteluhuoneessa. Opintopiirissä on tarkoitus miettiä yhdessä ratkaisuja yrittäjien Facebook-ongelmiin. Haasteita riittää – älä jää niiden kanssa yksin. Opintopiiriä ohjaa Nina Gratschew.

Voit ilmoittaa etukäteen kohtia, jotka sinua askarruttavat Facebookin käyttämisessä hankkeen projektipäällikkö Mikko Lehtoselle: [email protected]

Logot


T3K

T3K-hanke jatkuu

Kevään koulutustarjonta alkaa hahmottua. Helmikuussa järjestetään muun muassa työpajoja, joissa laajennetaan sosiaalisen median osaamista Google-optimoinnin sekä Instagramin ja YouTuben käytön osalta sekä pureudutaan verkkomarkkinointiin.

Tutustu kevään tapahtumiin

Lisätietoja: Leena Kallio, T3K-hankkeen projektipäällikkö, [email protected], p. 050 5260 382

 


Sandbox

Jämin luontokeskuksessa uudenlaista geo-opetusta

Lauhanvuori Region Geopark-valmisteluhankkeessa on Jämin luontokeskukseen juuri rakennettu ympäristö- ja geokasvatusta palveleva laite, AR Sandbox. Laite on nimensä mukaisesti hiekkalaatikko, johon on lisätty virtuaalista todellisuutta. Hiekkaa muotoilemalla voidaan jäljitellä esimerkiksi alueen maisemia harjuineen ja järvineen.

Hiekkalaatikon yläpuolelle on asennettu etäisyyskamera ja projektori. Kamera tunnistaa hiekan pinnan muutokset, tietokonesovellus käsittelee ne ja projektori heijastaa tulokset oikea-aikaisesti korkeuskäyrinä ja väreinä hiekan pinnalle.

– Maailmalla Sandboxeja on parin sadan verran, Suomessa niitä on Jämin lisäksi ainakin kolme, kertoo laitteen Jämille ideoinut ja asentanut geologi Pasi Talvitie Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskuksesta.

Pasi kävi tutustumassa Helsingin yliopistossa vastikään rakennettuun laitteeseen ennen kuin kokosi sellaisen Jämille. Laitteen ääressä viihtyvät myös aikuiset, joten sille odotetaan vilkasta käyttöä esimerkiksi leirikoulujen ohjelmanumerona.

– Geopark-verkostoissa on maailmalla paljon mielenkiintoisia geokasvatusmalleja, joista voidaan oppia ja omaksua parhaita käytäntöjä myös meille, vihjaa Talvitie.

Lisätietoja:
Geologi Pasi Talvitie, [email protected], p. 040 5026 573
Projektipäällikkö Terttu Hermansson, [email protected], p. 040 6757 363

 


Kasvukausi

Kasvukausi-verkosto jatkaa toimintaansa uudella nimellä

Kasvukausi-verkosto on nyt Growing Your Business. Projektia vetää Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö. Porin yksikkö sai verkoston toiminnan tueksi kaksivuotisen hankerahan ELY-keskuksesta.

Verkoston seuraava tapaaminen pidetään torstaina 9.2.2017 klo 13–16 Porin yliopistokeskuksessa. Tapaamisen teemana on digitalisaatio ja erityisesti sen välttämättömyys ja hyödyt pk-yritykselle.

Ilmoittautumiset viimeistään ma 6.2.2017: [email protected]

Tutustu ohjelmaan


Katri

Luottamuksesta kasvaa vahva asiakastuntemus

“Hyvien asiakassuhteiden etuja on, että työasioilla sopii häiritä puolin ja toisin pikaisesti vaikkapa kaupan kassajonossa.”

Lue tilitoimistoyrittäjä Katri Lahdensivun tarina kokonaisuudessaan tästä.


Prizztech

Prizztech Oy hakee Poriin uutta toimitusjohtajaa

Työnhaku on voimassa 31.1.2017 asti: www.prizz.fi/saappaat

 

 
Jos et halua jatkossa vastaanottaa meiltä uutiskirjeitä, ilmoitathan siitä meille, tästä.