PSKK > Elävä seutu > Elinvoimaa seudulla

Elinvoimaa seudulla

Me täällä Pohjois-Satakunnassa kehitämme aktiivisesti elinkeinoelämän edellytyksiä ja näin lisäämme koko seudun elinvoimaisuutta. Seutumme elinvoima syntyy siitä, että olemme löytäneet omat vahvuutemme ja kehittäneet niitä mutta myös ymmärtäneet sen, että uusia mahdollisuuksia on etsittävä ja niihin on tartuttava tarmokkaasti. Puhdas ja turvallinen ympäristö, yritysten suotuisat toimintaolosuhteet, jatkuva kehittämisen halu ja osaamisen pitäminen omalla alueella ovat tärkeitä vetovoima- ja kasvutekijöitämme.

Vain määrätietoinen tekeminen tuottaa tulosta. Aluekehittämisen yhteistyössä ovat mukana kunnat, yritykset, yhteisöt ja oppilaitokset erilaisten yhteisten hankkeiden puitteissa. Alueemme vetovoima syntyy yhteisestä halusta kehittää kärkiosaamistamme ja tarjota sille kasvun mahdollisuuksia. Meidät tunnetaan esimerkiksi älykkäästä vaate- ja tekstiiliteollisuudesta, energiatehokkaasta rakentamisesta ja nykyaikaisesta elintarviketeollisuudesta. Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus on mukana lukuisissa eri aluekehittämishankkeissa. Täällä on esitelty muutamia parhaillaan käynnissä olevia hankkeitamme.

Nykyaikaiset tietoverkot tarjoavat yrityksille paremmat mahdollisuudet toimia ja kasvaa. Pohjois-Satakuntaan on rakennettu alueellinen seutuverkko, joka takaa nopeat yhteydet pitkälle tulevaisuuteen.

ONNELLISIA YRITTÄJÄTARINOITA | #uusiyritys