PSKK > PSKK > Artikkelit > Seudulla tapahtuu > Esittelyssä valmistavalle teollisuudelle suunnatut uudet teknologiat 7.4.

Esittelyssä valmistavalle teollisuudelle suunnatut uudet teknologiat 7.4.

Valmistustekniikan teemapäivä tuo ajankohtaista tietoa uusista valmistustekniikan tarjoamista mahdollisuuksista. Kaikille avoin tapahtuma järjestetään Sataedussa Kankaanpäässä perjantaina 7.4. klo 12–16. 

– Luentojen aiheina ovat muun muassa tuotannonohjausjärjestelmän valintaprosessi, lasertekniikkojen mahdollisuudet, teknologiakehityksen haasteet ja mahdollisuudet yrityksille. Sataedun, SAMKin, TTY:n ja Edupointin ständeillä pääsee tunnustelemaan yhteistyökuvioita sekä tutustumaan uusiin teknologioihin ja laitteistoihin. Demoja on tarjolla niin robotiikasta, konenäöstä kuin 3D-tulostuksestakin, T3K-hankkeen projektipäällikkö Leena Kallio kertoo.

Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskuksen koordinoima T3K-hanke järjestää tapahtuman yhteistyössä SataEdun, SAMK:n ja muiden tapahtuman toimijoiden kesken. Tapahtuma tukee hankkeen tavoitetta edistää yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä.

– Tapahtuma toimii starttina eri oppilaisten järjestämille yritysten koulutustapahtumille Kankaanpäässä tai lähiseudulla. Uusiin teknologioihin liittyviä koulutuksia on tarkoitus järjestää jatkossa vuosittain. Yrityksiltä toivotaan ehdotuksia ja toiveita tapahtumien sisältöön ja ajankohtaan liittyen, Kallio sanoo.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: leena.kallio@pskk.fi tai 050 526 0382

Tutustu päivän ohjelmaan

Related posts

Comment