PSKK > PSKK > Artikkelit > Uutinen > Geoparkin verkkosivut uudistuvat

Geoparkin verkkosivut uudistuvat

Geopark-hankkeen uusien verkkosivujen rakentaminen on täydessä vauhdissa. Vanhat lauhanvuoriregion.fi -sivut tulevat talven aikana siirtymään historiaan uuden mobiilioptimoidun sivuston myötä. Sivustouudistus on osa Geopark-hakuprosessia, ja liittää alueen vahvemmin osaksi Geopark-verkostoa.

Sivustouudistuksen toteuttaa rovaniemeläinen FocusFlow Oy. Lauhanvuoriregion.fi -sivuston lisäksi tulevat uudistumaan myös selkameri.fi ja visitrepovesi.fi -sivustot, jotka ovat osa Metsähallituksen virtuaalioppaiden perhettä. Samalle alustalle rakennetaan myös suomalais-virolaisen Lights On -hankkeen verkkosivut.

– Sivustot tulevat palvelemaan useita eri tyyppisiä käyttäjiä ja kohderyhmiä, hankkeen koordinaattori Anssi Riihiaho Metsähallituksesta toteaa.

Uuden verkkosivuston sisällöt rakennetaan Geoparkin teemojen varaan, ja se tulee palvelemaan myös kansainvälisiä matkailijoita.

– Yhteistyö Metsähallituksen kanssa on sivustouudistuksen osalta edennyt erinomaisesti. Voimien yhdistäminen tarkoittaa meille merkittävää synergiaetua, toteaa www-uudistuksesta Geopark-hankkeen osalta vastaava geologi Pasi Talvitie.

Sivustouudistuksen myötä myös sivun osoite tulee muuttumaan. Lauhanvuoriregion.fi-sivusto jatkaa toiminnassa siihen asti, kunnes uudet sivut on julkaistu.

Related posts

Comment