PSKK > PSKK > Artikkelit > Seudulla tapahtuu > Haussa pohjoissatakuntalaisia ehdokkaita Tuottava Idea -kilpailuun  

Haussa pohjoissatakuntalaisia ehdokkaita Tuottava Idea -kilpailuun  

Kankaanpään Nuorkauppakamari etsii yhteistyössä Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskuksen kanssa innovatiivisia Tuottavia Ideoita Pohjois-Satakunnan alueelta.

– Tuottava Idea -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin uusia liikeideoita, lisätä yrittämisen arvostusta ja korostaa näiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä, kertoo Tuottava Idea-projektipäällikkö Susanna Kunvik Kankaanpään Nuorkauppakamarista.

Tuottava Idea -kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha, ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Start-Up-sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Ehdotuksia paikallisista Tuottavista Ideoista otetaan vastaan 31.3. mennessä osoitteeseen jcikankaanpaa@gmail.com. Kerro viestissä lyhyesti ehdottamasi Tuottava Idea ja omat yhteystietosi.

Pohjois-Satakunnan Tuottavaksi Idea -voittaja palkitaan toukokuun aikana. Voittaja osallistuu laajempaan alueelliseen kilpailuun. Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskuksen ja Kankaanpään Nuorkauppakamarin lisäksi kilpailuraadissa toimii Clothing+:n Co-Founder ja keksijä Akseli Reho.


Lisätietoa:

Susanna Kunvik, Tuottava Idea -projektipäällikkö, Kankaanpään Nuorkauppakamari, p. 050 3488 782

www.tuottavaidea.fi

Related posts

Comment