PSKK > PSKK > Artikkelit > Pääotsikko > Innovaatioseteliä voi taas hakea 16.1. alkaen

Innovaatioseteliä voi taas hakea 16.1. alkaen

Tekesin innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkia palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv).

– Tekesin sivuilta löydät kaiken tarpeellisen tiedon innovaatiosetelistä ja sen hakemisesta. Kun yrityksesi ja ajatuksesi täyttävät innovaatiosetelin kriteerit, täytä hakemus Tekesin verkkoasiointipalvelussa. Päätös tulee ketterästi noin viikon sisällä. Autamme mielellämme hakuprosessissa, yritysneuvoja Mari Raukola PSKK:lta kertoo.

Kysyntä yllätti – haku hetkellisesti katkolla

Tekesin innovaatioseteliä on voinut hakea lokakuun alusta alkaen. Yritykset ovat hyödyntäneet seteliä ahkerasti. Tähän mennessä hakemuksia on tullut 1 796 kappaletta, joista on hyväksytty rahoitettavaksi 959 kappaletta.

Jotta käsittelyajat saadaan pidettyä lyhyinä myös vuodenvaihteen lomien aikana, innovaatiosetelin haku sulkeutui 15.12. klo 22. Kaikki siihen mennessä tulleet hakemukset pyritään käsittelemään vuoden loppuun mennessä. Myös asiointipalvelussa 15.12. mennessä aloitetut hakemukset käsitellään tauosta huolimatta, kun ne saapuvat Tekesiin.

Haun avautuessa uudestaan 16.1.2017 tehdään samalla tarkennuksia innovaatiosetelirahoituksen ehtoihin. Muutosten tarkoituksena on valikoida entistä paremmin kasvuun ja kansainvälistymiseen pystyviä yrityksiä tuen piiriin.

Lisätietoja: http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Related posts

Comment