PSKK > PSKK > Artikkelit > Uutinen > Yrityspalvelut yhdeltä digiluukulta

Yrityspalvelut yhdeltä digiluukulta

Digitalisoituneet yrityspalvelut helpottavat yrittäjän arkea pienellä vaivalla. Oma Yritys-Suomi on yritykselle tai yrityksen perustajalle ilmainen yrityksen asioiden hoitamiseen tarkoitettu verkkopalvelu, josta löytyvät julkiset tai julkisrahoitteiset yrityspalvelut. Kirjautumalla palveluun ja luomalla oman työtilan pääsee laatimaan muun muassa liiketoimintasuunnitelman ja kehittämiskartoituksen sekä hyödyntämään palvelun laskelmia sekä palvelu- ja lupahakemistoja.

Palvelussa on mahdollista säilyttää yritystoiminnan dokumentit tietoturvallisesti yhdessä paikassa. Oma Yritys-Suomen käyttö helpottaa yrityksen asioiden hoitoa sekä säästää aikaa ja kustannuksia. Palvelua käyttävällä yrittäjällä on paremmat valmiudet tapaamisiin yritysneuvojan kanssa, sillä sen kautta on mahdollista kutsua asiantuntija työtilaan yrityksen neuvonta-asioissa.

Osoitteessa yrityssuomi.fi pääset alkuun. Voit varata ajan yritysneuvojalle, jonka kanssa yhteistyössä luoda oma sähköinen työtila yrityksesi tarpeille. Oma Yritys-Suomi -verkkopalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa viikon kaikkina päivinä.

Related posts

Comment