PSKK > PSKK > Artikkelit > Pääotsikko > Sinnikäs nuori yrittäjä: Vihdoinkin unelmatyössä!

Sinnikäs nuori yrittäjä: Vihdoinkin unelmatyössä!

Henna sanoo, ettei yrittäjän alkutaival olisi voinut paremmin alkaa. Hän on saanut totutella uuteen rooliinsa vähitellen säännöllisen päivätyön rinnalla. Kun lounasvieraat on ravittu Kekkerikeittiö Ritakorvessa, jää Hennalle vielä aikaa vastaanottaa asiakkaita kotihoitolassaan.

– Teen kosmetologin töitä tarpeen mukaan. Asiakkaita on tullut mukavasti tuttujen ja Facebookin kautta. Ei tässä parane vielä enempää mainostaakaan, jottei joudu odotuttamaan asiakkaita liiaksi, viime keväänä toiminimen rekisteröinyt 25-vuotias Henna naurahtaa.

Palveluvalikoima on tarkoituksella monipuolinen. Suppeammalla Henna ei usko edes pärjäävänsä. Perusjalka-, käsi- ja kasvohoitojen lisäksi tarjolla on myös erilaisia rentouttavia vartalohoitoja. Värjätyt ripset ja kulmat, huolellinen meikki ja geelikynnet tekevät olemuksesta huolitellun – ja niistä ollaan myös valmiita maksamaan. Sovittaessa Hennan on mahdollista saada myös kotikäynnille.

Toinen kerta toden sanoi

Miten kokista ja tarjoilijasta sitten lopulta tuli myös kosmetologi?

– Kun jäin työttömäksi tarjoilijan hommista kolme vuotta sitten, totesin, että siinä on uusi tilaisuuteni opiskella kosmetologiksi. Pääsin kouluun ja muutin 1,5 vuodeksi Tampereelle. Valmistumisen kynnyksellä minulle tarjottiin kokin pestiä täällä Kankaanpäässä. Se tuntui silloin turvalliselta vaihtoehdolta, vaikka tiesin, että lopullinen ratkaisu se ei ole, nuori Jämijärven kasvatti kertoo.

­Yrittäjäksi ryhtyminen oli Hennalle luonnollinen valinta. Ajatus siitä oli ehtinyt kypsyä mielessä jo pitkään.

– Saan tehdä työkseni juuri sitä, mitä haluan ja miten haluan. PSKK:n Mari Raukolan hyvät neuvot ja yrittäjiksi ryhtyneiden opiskelukavereiden vertaistuki ovat olleet suureksi avuksi. Toivon ja uskon, että vielä jonakin päivänä olen päätoiminen kauneudenhoitoalan yrittäjä.

Löydät Hennan Facebookista: https://www.facebook.com/tmihennamaria/

Related posts

Comment