PSKK > PSKK > Artikkelit > Pääotsikko > T3K-hanke loppuu

T3K-hanke loppuu

PSKK:n koordinoima teollisille yrityksille suunnattu kasvua ja kansainvälistymistä tukeva T3K-kehittämishanke päättyy 31.12.2017. Pohjois-Satakunnan osalta hankkeessa oli mukana 23 hyvin erilaista yritystä pienistä pk-yrityksistä isoihin globaaleihin toimijoihin. Toimialat ovat vaihdelleet metallialalta elintarvikealalle.

– Hankkeessa on kuunneltu tarkalla korvalla yritysten toiveita. Kullekin mukana olleelle yritykselle on toteutettu oma kehityspolku hankkeen mahdollistamissa raameissa. Hankkeen lopussa tehdyn palautekyselyn mukaan yritykset ovat hyvin tyytyväisiä hankkeeseen, projektipäällikkönä toiminut Leena Kallio kertoo.

Vuonna 2015 aloitettu T3K-hanke on Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman mukainen EAKR-hanke. Sen tavoitteena oli Pohjois-Satakunnan alueella rakentaa yhteistyömalli ja pysyvä verkosto tutkimus- ja koulutusorganisaatioiden, yritysten, osaamiskeskittymien ja julkistoimijoiden välille.

– Järjestetyt verkostoitumistilaisuudet olivat suosittuja ja hankkeen yritysten kesken on syntynyt mukavasti yhteistyötä.  SAMK:n, KyAMK:n ja Aalto yliopiston eri toimijoiden kanssa tehtiin myös paljon yhdessä, minkä seurauksena useita opiskelijoita on saanut harjoitteluprojekteja mukana olleista yrityksistä. Muiden hanketoimijoiden tarjoamat tilaisuudet koettiin positiivisena lisäarvona. Uskonkin, että yleisesti kynnys verkottumiseen on mukana olleilla jatkossa merkittävästi matalampi, Kallio pohtii yhteenvetoa.

Hanke kiittää asiakkaita yhteistyöstä ja toivottaa kaikille menestyksekästä jatkoa kasvun ja kansainvälistymisen tiellä. Leena Kallio aloittaa Ikaalisten kehitysyhtiö Kylpyläkaupunki Oy:n toimitusjohtajana vuoden alusta.

Related posts

Comment